KÍNÁLATOM

Aktuális ingatlan kínálatomat a fenti linkre kattintva tekintheti meg. 

REFERENCIÁK - VÉLEMÉNYEK

"Ági segítségével adtuk el a lakásunkat 2016-ban. Sok tanácsot kaptunk, hogy hogyan tűnhetünk ki a tömegből, szuper képeket is készített és egykettőre ránk is talált a vevőnk! Sikerült az akkori piaci helyzethez képest a lehető legjobb árat kihozni. Sokat segített a további ügyintézéseknél is."

Zigler Rita

Bp. XIV. kerület

"Ági először anyósom lakását segített eladni, szuper munkát végzett. Később a saját lakásunk eladásánál is az ő segítségét kértem. Remek tanácsokat adott, megszűrte a vevőket, mindent intézett, nekem már csak az aláírás maradt. Szeretettel ajánlom mindenkinek. Áginak remek ízlése van, később az új lakásunk kialakításánál is sok tanácsot kaptunk tőle. "

Lengyel Anita

Bp. XIII. kerület

"Ajánlás alapján kértem Ági közreműködését és én is ajánlani fogom! Azelőtt sosem mertem kiadni a lakásom, tele voltam félelemmel és bizonytalansággal. Mindent a kezébe helyeztem és gyorsan hozta a megbízható bérlőt. Megírta a szerződést, pontos volt a birtokbaadáson és közjegyzőt is ajánlott."

S. Erzsébet

Bp. IV. kerület

REFERENCIÁK

"Ági először Édesanyámnak, majd nekem segített albérlőt találni. Remekül megszűri a jelentkezőket, így én már csak azzal találkoztam, akivel meg is kötöttük a szerződést. Édesanyámnak évek óta megbízható, korrekt albérlőt talált. Nekem nemrég, kb másfél hónapja segített, de eddig minden nagyon jól ment, az albérlő szimpatikus, és korrekt. Ági a munkája során nagyon megbízható volt, odafigyelt valamennyi kérésemre, beszámolt az összes jelentkezőről, hasznos tanácsokkal látott el, és nem hagyta, hogy elhúzódjon a hirdetés. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a munkájával." "

L. Katalain

Budapest, IV. kerület

"Remélem, hogy itt hamarosan az Ön véleménye fog szerepelni."

Vezetéknév Keresztnév

Budapest

"Remélem, hogy itt hamarosan az Ön véleménye fog szerepelni."

Vezetéknév Keresztnév

Budapest

Eladó lakás - IV. kerület

"Vásároltam egy lakást befektetési céllal, bérbeadásra, kb 1 hónapja. Ági volt az ingatlanos, aki hirdette a megvásárolt lakást. Nagyon profi munkát végzett az értékesítés során. Megkaptam tőle minden információt, nem volt erőszakos és mégis megfelelő módon vezetett végig engem a döntésig (első megközelítésben lemondtam a lakás megvásárlásáról). Nem felejtett el a lakásmegtekintés másnapján, megértette a szempontjaimat és ezek figyelembevételével emelte ki a lakás előnyeit, nem takargatva a hátrányait sem. Végül én lettem a vevője ennek a lakásnak, az igényeimnek megfelelő lakást vásároltam, azóta is örülök neki.

Erre lehetne azt mondani, hogy így működik egy profi szakember. Valóban, így működik egy profi szakember, akiből kevés van, ezt bizonyára sokunk tudja. De még van hab is a tortán a történetben: Ági bőséges csere formájában felajánlotta, hogy közzéteszi a hirdetést a kiadó lakások között - és két hét alatt három bérlő érdeklődőt küldött nekem, akik közül az egyikkel már bérleti szerződést is kötöttem. (Bőséges csere: amikor a vártnál sokkal többet kap az egyik fél a másiktól.) Ági segítségével rekordidő alatt, a vásárlástól számított 2 hét múlva már bérlő lakott (és lakik) az újonnan vásárolt lakásomban!

Nagyon köszönöm, Ági!

Bárkinek ajánlom Ági szolgáltatásait, nem lesz panasza, éppen ellenkezőleg - öröme lesz benne!

Csőkör Irén

Lukács Ágnes - ingatlan szakértő - 06 70 612-1074 - budapestiotthon1@gmail.com
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!