ŐRANGYAL CSOMAG


Közhelyesnek hangzik, de örök igazság: a szülő legnagyobb kincse a gyermek. Teljesen mindegy, hogy pár napos, hónapos, 5 éves, vagy 18 ... mindig fontos marad ... amíg csak él. 

De nem foghatjuk mindig a kezét. Eljött az az idő, mikor egyetemre, főiskolára jár, amikor a munka miatt először jön fel Budapestre úgy, hogy önállóan fog élni, kikerül a biztonságos fészekből és keresi a maga útját.  

Ennek az érzelmileg is megterhetlő és teendőkben is gazdag időszaknak a megkönnyítésére hoztam létre az ŐRANGYAL CSOMAGOT. Mind a "gyermeknek", mind a felnőttnek egy megnyugtató kontaktot szeretnék jelenteni.


Mit jelent ez?


- Önnek mit jelent, hogy biztonságban tudhatja gyermekét?

- Hogy tudja, hogy jó helyen lakik, normális körülmények között?

- Hogy rendben van a bérleti szerződés?

- Hogy lesz itt valaki, aki tudja kezelni az esetleges problémákat, ismeri a főbérlőt, ismeri a jogokat, kötelezettségeket?

- Hogyha bármire szüksége van, akkor lesz valaki, aki odamegy, kihívja a szerelőt, tud ajánlani szakembert?

- Ha esetleg beteg lenne, lesz, aki rányitja az ajtót, ha kell gyógyszert kiváltan, vagy valamit beszerezni neki, akkor nekem szólhat.


Tudom, hogy min mennek át a fiatalok és az aggódó szülők. Az első félév irtó nehéz... aztán szépen kialakul minden, megismeri a környéket, új kapcsolatok születnek, kezd beállni egy stabil életritmus. 

Ön nem biztos, hogy mindig fel tud jönni Budapestre, de én itt vagyok, itt leszek, mindig be van kapcsolva a telefonom, mindig elérhető vagyok.

Én is voltam főiskolás, aztán pályakezdő és minden egyes támogató segítségnek örültem (volna). Akadt, amiben segített bárki, de a legtöbb ösvényt a magam erejéből tapostam ki. Az elmúlt 16 évben széleskörű kapcsolati tőkére tettem szert, tökéletes helyismerettel rendelkezem (kiváltképp Pesti oldali kerületekben és Óbudán). 

Anya lettem, két kicsikém van. Már most rettegek attól, hogy milyen lesz az, ha tőlem több száz kilométerre fognak élni és lehet, hogy még telefonon se beszélünk majd napokig. Mind a két oldal félelmeit ismerem, megértem, korosztályban is ideális vagyok "őrangyalnak", mert nem vagyok már kis idétlen, felelőtlen fiatal, de még nem is annyira öreg, hogy ne merjen nekem megnyílni eg 20 éves és ne ismerném a gondjait...


Miben számíthatnak rám?


Szeretném tisztázni, hogy nem vagyok figyelőszolgálat. Nem folyok bele abba, hogy a fiatal mit csinál, kikkel bandázik, nem adok le róla semmilyen jelentést. Én a biztonságos, életszerű vonalon tudok neki segítséget nyújtani.

- Mielőtt bármilyen albérletet kivesz, segítek, hogy egyáltalán jó helyen van-e, árban, értékben, minőségben megfelelő-e. 

- 2-3 lakást együtt is megnézhetünk, szóban véleményezem és megbeszélhetjük a döntést.

- Segítek tárgyalni a főbérlővel, átnézem, vagy teljesen megírom a bérleti szerződést, részt veszek a birtkbaadáson. 

- Ha be kell szerezni ezt-azt, akkor elmegyek kocsival, leszállítom, segítek elrendezni. Ha bútort, karnist ilyesmiket kell szerelni, abban is támogatom, vagy ajánlok megbízható embert. 

- Ha gond lenne az albérlettel, vagy nem korrekt a főbérlő, esetleg váltana, akkor hívhatnak.

- Ha valami ügyet kell intézni és nem tudja, hol kezdje, merre induljon, akkor hívhat és kitaláljuk a legjobb megoldást. 

- Bármi, ami most esetleg nem jut eszembe, de felmerülhet....beszéljünk, kérdezzenek...!


Mi ennek a menete? 


Találkozunk itt, Budapesten egy kötetlen beszélgetésre és egy kicsit megismerkedünk. Ez általában 1-1, 5 órát szokott igénybe venni. Ha szimpatikusnak találnak, akkor megbeszéljük, hogy milyen "feladatok" várhatók, de felkészülünk olyan esetekre, amik hirtelen merülhetnek fel. Kötünk egy együttműködési Megbízási szerződést, mely lehet 3 vagy 6 hónapos időtartamú.


Milyen díjakkal dolgozom?


  • Az első találkozás díja 10.000 Ft. Amennyiben együttműködés születik, akkor ezt jóváírom, kvázi ingyenes lesz. 

  • A bérléssel kapcsolatos teendők összetettek lehetnek. Mielőtt bármit megnézne, küldje el a hirdetés linkjét, megnézem, megmondom, hogy jó helyen van-e (szinte minden utcát ismerek, sőt utcán belül is tudom, hogy melyik kereszteződést kerüljék el), milyen állapotú, érdemes-e vele foglalkozni, stb. Ha kiválasztotta,amit megnéze, akkor elkísérem maximum 3 helyre. Tárgyalok a főbérlővel, intézem a dokumentációs részt. A kulcsátadásig kísérem. Ennek összesen 30.000 Ft a díja. 
  • 3 hónapos készenléti idő - mely havi maximum 


Kapcsolatfelvétel - időpont kérés