"Ez az első lakás, amit megnéztem"

2020.04.29

Egyszer el kell kezdeni valahol. Miért ne lehetne az első az IGAZI!

Én az első saját lakásomat 2009-ben vettem, 26 évesen és már a lépcsőházba belépve tudtam, hogy ide szeretnék hazajönni. Meg se néztem másikat. 

Nem egyszer fordult elő, hogy az érdeklődő általam tekintette meg az első lakást, majd pár hét múlva visszahívott, hogy megvan-e még. Egy klassz ingatlanra - teljesen mindegy, hogy hányadik a sorban - le kell csapni. Másnak is tetszeni fog!

Hiszem, hogy minden lakás bevonza a megfelelő tulajdonosát és minden ember megérzi azt, hogy "igen, szeretnék itt élni". 

Vannak, akik azonnal belelátják magukat és bútoraikat a térbe, de van, akinek egy kicsit rá kell erre segíteni. Léteznek "bontás-mániás" emberek, akiknek az első dolguk azon gondolkodni, hogy melyik falat vegyék ki. A többség pedig azt szereti, ha egy azonnal költözhető teret kap, ami minden igényét kielégíti, akár teljes bútorzattal, kompletten kéri. 

Azt gondolom és a tapasztalataim is azt igazolják, hogy akkor lesz sikeres és megnyugtató egy ingatlan vásárlás, ha az ingatlan piac kínálata és a vevő realitásérzéke minél közelebb van egymáshoz. Tudom, hogy sok álmunk van, nehéz az ideális otthont kiválasztani, de azért készüljünk fel arra is, hogy kompromisszumra is szükség lehet. 

Néhány éve készítettem egy INGYENESEN igényelhető munkafüzetet, melynek kitöltésével sok kérdés átgondolható. Ezt sokan letöltötték azóta. Ennek a lépésein visz végig a hozzá kérhető E-book, melyben részletesen kifejtem, hogy melyik pontnál miket érdemes figyelembe venni. 

Egy ingatlan vásárlása nagy kihívás, szánjunk rá időt, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg!Segédanyagok vevőknek


IGÉNYELJE MOST! INGYENES

PDF formátumban küldöm!

Az eBook ára 2.990-, Ft. Az alábbi űrlap kitöltésével rendelheti meg. PDF formátumban küldöm. 


 MEGRENDELÉS


Lukács Ágnes - ingatlan szakértő - 06 70 612-1074 - budapestiotthon1@gmail.com
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!