Amikor minden megváltozik... 

2022.01.11

Ez a bejegyzés nem a szakmáról fog szólni és arról, hogy milyen trend várható az ingatlanpiacon.

Arról fog szólni, hogy én mit tudok hozzátenni ahhoz, hogy bármit is tartogasson az idei év, a lehető legjobbat hozzuk ki belőle. 

Akik már valaha találkoztak velem személyesen, pontosan tudják, hogy egy őszinte ember vagyok. Ez jelen van a kapcsolataimban és a munkámban is. Ennek köszönhetem, hogy csodálatos barátaim vannak és olyan ügyfeleim keresnek meg újra és újra, akikkel az elmúlt 16 évben már sikerült együttműködni. Sok esetben ezekből is barátságok születtek. 

Nem jelentkeztem... szinte egy évig. Egy nagyon kemény időszakon vagyok túl, költöztem én is, küzdöttem, lezártam, újra kezdtem. Aztán megint... aztán megint... Egy kis időre elhagytam Budapestet is, feladtam ezt a hivatást is, majd rájöttem, hogy vissza kell jönnöm, itt a helyem, itt van szükség rám. Jól tettem. Sokszor vannak az ember életében olyan vargabetűk, amiknek az értelmét csak később tudjuk meg. 

Ezt nem azért írom le, mert annyira szeretem a magánéletemet publikálni. Más miatt. Főleg azért, mert nem csak az fontos számomra, hogy egy ingatlant sikeresen eladjak vagy kiadjak. Nekem az is számít, hogy megértsem az ügyfelem motivációját, megértsem, hogy miért hozta meg ezt a döntést, hogy megválik az otthonától. Nem mindegy, hogy valaki költözni szeretne, vagy költöznie kell. Azt gondolom, hogy amikor egy régi élet felszámolásáról van szó és egy új, sokszor ismeretlen kezdetről, akkor nem csak az anyagi tényezőket kell figyelembe venni, hanem magát az embert is. 

Ezért vagyok ingatlanközvetítő 16 éve. Az ügyfeleim tartottak itt. Én már százszor ki akartam szállni, de akkor mindig bejelentkezett valaki, akinek nem csak szakmailag volt rám szüksége, hanem abban is, hogy emberileg végigkísérjem ezen a változási szakaszon. Ez még nagyobb kihívás és a siker még nagyobb boldogságot jelent nekem, mintha csak egy szimpla ügylet lett volna. 

Ezért is dolgozom egyedül, nem egy vagyok a sok franchise partner közül, akiknek csak a számok fontosak és az elismerések. oklevelek, gálák. Nekem azok az üzenetek és sikerek fontosak, amiket eddig kaptam az "ügyfelektől". Nem is megfelelő ide ez a szó, majd kitalálok rá egy sokkal jobbat :).

Köszönöm a bizalmat, köszönöm az eddigi együttműködéséket, a barátságokat... Azt, hogy évek után is kapok névnapi sms-t, boldog új évet kívánó üzeneteket, hogyha összefutunk valahol, akkor örülünk egymásnak, hogy most is kizárólagos megbízásokkal kerestek meg... 

Kíváncsian várom, hogy milyen feladatok, kihívások várnak ebben az évben, kik lesznek azok, akikkel végig fogjuk csinálni ezt a nagy lélegzetvételű feladatot. 

Én jól vagyok, felkészültem, hívjon bátran, ott leszek, amikor kell!

Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok és azt, hogy találja meg mindenki végre az otthonát és a helyét a nagyvilágban:

Ági

Legutóbbi bejegyzések

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

14 év alatt igencsak sok ingatlanban jártam és rengeteg ügyféllel találkoztam. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány érdeklődő mondta azt a megtekintés után, - vagy rögtön, vagy pár napon belül - hogy köszönöm, de mégsem erre gondoltam.