Ingatlan felkészítés - Home Staging

Mi is az a Home Staging? Szó szerinti jelentésben otthon felkészítés, az ingatlan szalonképessé tétele eladás előtt. Egyetlen szóval: VEVŐMÁGNES. Tőlünk nyugatra enélkül már elképzelhetetlen a lakások értékesítése. Magyarországon is egyre népszerűbb, bizonyítható, hogy azok a lakások kelnek el hamarabb, amiket ezzel a módszerrel hirdetnek. Tulajdonképpen a lakás saját magát adja el, nem kell hónapokig árulni és a hirdetési költséget fizetni.

A Home Staging lényege, hogy az ingatlan előnyeire tereli a figyelmet, objektív képet ad, olyan kellemes teret varázsol, hogy az érdeklődő már a képek alapján beleszeret a lakásba és otthon érzi magát. Nem az a cél, hogy elrejtsük a hibákat, vagy milliókat toljunk bele egy felújításba. Minimális idő-és anyagi ráfordítással olyan szintre hozzuk a lakást, hogy szépen fotózható és vonzó legyen. 

A Home Stagingnek két pólusa van: a VEVŐ LELKE és az ELADÓ PÉNZTÁRCÁJA!

Ezt a kettőt hangolom össze. Mivel általában az eladók kérik és nem a vevők, ezért a pénztárca kap hangsúlyosabb szerepet, a vevői igényeket szem előtt tartva. 

Hangulati elemek, kellemes, meleg színek alkalmazásával, harmónikus összhatással pillanatok alatt leveszi a lábukról az érdeklődőket. Nem a hibák rejtegetéséről van szó, vagy teljes felújításról! Abból gazdálkodunk, ami adott, valamint mérlegeljük, mit érdemes elvégezni. Akkora a verseny az ingatlanpiacon, hogyha az első benyomás nem jól sikerül, akkor máris vesztettünk. A legtöbb ember olyan otthonra vágyik, ahová csak be kell költözni! A vásárlás nagyrészben érzelmi alapokon történik, a lakás otthonná varázsolásával pillanatok alatt beleszeret az érdeklődő. 

Értékbecslési ismeretekkel is rendelkezem, tehát egész pontosan meg tudom mondani, hogy mennyit ér az ingatan előtte és miután elvégeztük a szükséges munkálatokat. Ennek mélységére, anyagi keretére akár több opciót is felvázolok. Befektetők is rendszeresen fordulnak hozzám, sokszor még azelőtt, hogy megvennék az ingatlant. Akár a kiszemelt lakást is "megvizsgálom", hogy egyáltalán érdemes-e befektetni vagy engedjük el és jön jobb. Rutinom van eladó és kiadó, illetve Airbns-s ingatlanok felkészítésében is. 

R E F E R E N C I Á K

Budapest - XIII. kerület - Gogol utcai lakás felkészítése

Szerintem Budapesten lakberendezőként a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy azonnal elérhető termékekkel hozzunk össze valamit minimális költségkeretből extrém rövid idő alatt... kb. tegnapra.

Ha már gyorsan akartál bármit is beszerezni, normális áron, akkor tudod, hogy hány boltot kell végigjárni, újratervezni, hogy azért mégiscsak legyen valami stílusa a lakásnak és tartsuk az időbeni és anyagi kereteket. Valami vagy nincs, ami a neten szerepel, vagy nem olyan a színe, vagy 4 hét mire megjön, vagy nem fér be, vagy túl kicsi, vagy drágább, mint amennyit rászánnál.

Na, ez egy ilyen Home Staging lett. Három munkanap alatt hoztuk össze egy szuper csapattal, akikkel ez már a 4. közös projekt volt. 

Budapest - VI. kerület - Rózsa utcai lakás felkészítése


Budapest - XIII. kerület - Lehel téri lakás felkészítése


Budapest - I. kerület - Fő utcai lakás felkészítése


Budapest - XIV. kerület - Irodai hangulatból családi otthon


Budapest - V. kerület - Alkotmány utcai lakás felkészítése

Hogyan történik ennek a menete?

A szolgáltatás egy 2-2,5 órás szóbeli tanácsadás az értékesítésre váró ingatlanban. Budapesten ingyenes kiszállással.

Az adott helyszínen a találkozásunk alkalmával

  • felmérem a helyet,
  • meghatározzuk a célközönséget,
  • megnézem, hogy mennyi az ingatlan reaális ára,
  • milyen anyagi ráfordítás szükséges és
  • hogyan fog megtérülni,
  • mennyi idő ennek a kivitelezése
  • mennyivel hamarabb tud elkelni a lakás
  • megnézzük mit tudunk hasznosítani,
  • mitől szabaduljunk meg,


Rengeteg ötletem van, a helyszínen is tudok akár példákkal szolgálni, akár azonnali megoldás születhet. Részletesebb tervezésre vagy akár kivitelezésre a tanácsadás után tudok árajánlatot adni a megbeszéltek tükrében.

Ára bruttó 30.000,- Ft

A Start csomag elemeként igénybe vett Home Staging tanácsadás árát a Start csomag díja tartalmazza! Amennyiben a szóbeli konzultáció nem elegendő, tervezésre egyedi árajánlatot adok a találkozásunk után.

Lakberendezőként 2013 óta tevékenykedem, ezért önálló weboldalam is van erre vonatkozóan, 

ezen a linken megtekinthető:

Megrendelés - árajánlat kérése - Ingatlan felkészítés

KAPCSOLATFELVÉTEL

Lukács Ágnes, független ingatlan szakértő, egyéni vállalkozó

Telefonszám: +36-70-612-1074

E-mail: budapestiotthon1@gmail.com

Szolgáltatási terület: Budapest (III., IV., VI., VII., XV. kerület)

Lukács Ágnes - ingatlan szakértő - 06 70 612-1074 - budapestiotthon1@gmail.com
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!