Ingatlan felkészítés - Home Staging

Mi is az a Home Staging? Szó szerinti jelentésben otthon felkészítés, az ingatlan szalonképessé tétele eladás előtt. Egyetlen szóval: VEVŐMÁGNES.

Tőlünk nyugatra enélkül már elképzelhetetlen a lakások értékesítése. Magyarországon is egyre népszerűbb, bizonyítható, hogy azok a lakások kelnek el hamarabb, amiket ezzel a módszerrel hirdetnek. Tulajdonképpen a lakás saját magát adja el, nem kell hónapokig árulni és a hirdetési költséget fizetni.

A Home Staging lényege, hogy a lakás előnyeire tereli a figyelmet, objektív képet ad, olyan kellemes teret varázsol, hogy az érdeklődő már a képek alapján beleszeret a lakásba és otthon érzi magát.

Hangulati elemek, kellemes, meleg színek alkalmazásával, harmónikus összhatással pillanatok alatt leveszi a lábukról az érdeklődőket. Nem a hibák rejtegetéséről van szó, vagy teljes felújításról! Abból gazdálkodunk, ami adott, minimális ráfordítással. Akkora a verseny az ingatlanpiacon, hogyha az első benyomás nem jól sikerül, akkor máris vesztettünk. A legtöbb ember olyan otthonra vágyik, ahová csak be kell költözni!

Értékbecslési ismeretekkel is rendelkezem, tehát egész pontosan meg tudom mondani, hogy mennyit ér az ingatan előtte és miután elvégeztük a szükséges munkálatokat. Ennek mélységére, anyagi keretére akár több opciót is felvázolok.

Ebben az esetben a lakberendezés nem a Megrendelő ízlése szerint alakul, 

hanem a célközönség igényeire szabjuk. 

Rutinom van eladó és kiadó lakások felkészítésében, illetve Airbnb-s ingatlanok felkészítésében is. Hogyan történik ennek a menete?

1. Külön szolgáltatásként is kérhető. Ily módon is van több lehetőség:

  • Egyszeri szóbeli tanácsadás a helyszínen. Szinte mindent meg tudunk beszélni, a további feladatok Önre hárulnak: konrétumok beszerezése, kivitelezése. Rengeteg ötletem van, a helyszínen is tudok akár példákkal szolgálni. A tanácsadás 2 órás, ára bruttó 25.000,- Ft
  • Online tanácsadás - előtte telefonos egyeztetés szükséges, kb. 4-5 e-mailváltást tartalmaz, fotókat a jelenlegi állapotról, felhasználható bútorokról és méretpontos alaprajzot kérek majd. Célközönség szerint küldök vagy 2 verziót stílusra és 1 berendezési rajzot, vagy 1 stílustervet és 2 berendezési rajzot. Online sokkal több munka van vele és időigényesebb a dokumentálás, a terv díja 40.000 Ft.
  • Részletesebb tervezésre vagy akár kivitelezésre a tanácsadás után tudok árajánlatot adni a megbeszéltek tükrében. Online is kérhető részletesebb tervezés, akár komplett bevásárló lisát is összeállítok, mely tartalmazza a termék nevét, cikkszámát, beszerzési helyet, árakat. Telefonos egyeztetés után egy -tól- ig árajánlaot tudok adni. 

2. A Start csomag elemeként igénybe vett Home Staging tanácsadás árát a Start csomag díja tartalmazza! Amennyiben a szóbeli konzultáció nem elegendő, tervezésre egyedi árajánlatot adok a találkozásunk után.


Még több információ, képek és instrukciók a lakberendezési oldalamon találhatók, 

akár ezen a linken is megrendelhető: www.gyorslakberendezes.hu/home-staging

2 szobás fiatalos lakás - XIII. kerület

Szerintem Budapesten lakberendezőként a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy azonnal elérhető árúkkal hozzunk össze valamit minimális költségkeretből extrém rövid idő alatt... kb. tegnapra.

Ha már gyorsan akartál bármit is beszerezni, normális áron, akkor tudod, hogy hány boltot kell végigjárni, újratervezni, hogy azért mégiscsak legyen valami stílusa a lakásnak és tartsuk az időbeni és anyagi kereteket. Valami vagy nincs, ami a neten szerepel, vagy nem olyan a színe, vagy 4 hét mire megjön, vagy nem fér be, vagy túl kicsi, vagy drágább, mint amennyit rászánnál.

Na, ez egy ilyen Home Staging lett. Három munkanap alatt hoztuk össze egy szuper csapattal, akikkel ez már a 4. közös projekt volt. 

Budapest - VI. kerület - Rózsa utcai lakás felkészítése


Budapest - V. kerület - Alkotmány utcai lakás felkészítése

Megrendelés - árajánlat kérése - Ingatlan felkészítés

KAPCSOLATFELVÉTEL

Lukács Ágnes, független ingatlan szakértő, egyéni vállalkozó

Szolgáltatási terület: Budapest - Gödöllő - Hatvan - Gyöngyös - Eger vonal.

Telefonszám: +36-70-612-1074

E-mail: budapestiotthon1@gmail.com